AC Kolo02191

Nacionalni ansambl „Kolo“, održaće celovečernji koncert u Aleksandrovcu, pod nazivom "4 godišnja doba – ZIMA", u Domu kulture "Milosav Buca Mirković", u subotu 2. marta 2019. godine s početkom u 19:30 časova.

Interes za koncerte Ansambla "Kolo" u Aleksandrovcu je uvek bio veliki, tako da se i ovoga puta s pravom očekuje puna sala i ovacije brojne publike.
Cena ulaznice: 300 dinara

AC Kolo02193

Ansanbal narodnih igara i pesama Srbije "KOLO" većć 71 godinu na visokom umetničkom nivou čuva, neguje i prezentuje srpsku tradicionalnu umetnost, kroz igru, pesmu, muziku i običaje. Više od šezdeset vrhunskih umetnika, igrača koji su istovremeno i pevači, kao i petnaest muzičara, prezentuju raznovrsnu i bogatu tradicionalnu umetnost Srbije. U stvaranju umetničkog repertoara, učestvovali su naši najeminentniji koreografi, kompozitori, kao i mnogobrojni stručni saradnici / etnomuzikolozi, etnolozi, baletski umetnici... / koji su izgradili prepoznatljiv umetnički stil, izražen pre svega u raznolikosti scenskih i muzičkih oblika. Ansambl je stekao izvanrednu reputaciju u zemlji i inostranstvu i nosilac je prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za visoki doprinos u kulturi.

Ansanbal "KOLO" će u okviru svoje turneje "4 godišnja doba – ZIMA" održati koncerte u više mesta Srbije: 03. marta u Raški, 04. marta u Blacu, 06. marta u Brusu, 07. marta u Prokuplju i 08. marta u Kragujevcu.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE