Uskoro jedna od najemotivnijih balada u dosadašnjoj karijeri Sergeja Ćetkovića

SCetkovic LusticaBay1

Jedan od najpriznatijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, Sergej Ćetković je, tokom proteklog vikenda, u prelepom ambijentu mediteranskog naselja Luštica Bay i hotela Čedi /The Chedi/ u Tivtu, snimio veoma atraktivan video spot za svoju najnoviju pesmu “Ljubav”, koja, definitivno, predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvezda pop muzike na ovim prostorima.

Ostajući dosledan prepoznatljivom stilu koji godinama neguje, Sergej, ovog puta, ipak, pravi neuobičajen i veoma delikatan korak, kako po pitanju same numere, tako i spota koji će veoma iznenaditi publiku, pre svega u smislu simbolike, emocije i poruke koju će poslati.

SCetkovic LusticaBay3

Ono što u ovom trenutku možemo otkriti jeste da će ova pesma i spot pokazati da se prava ljubav može otpevati i pokazati i bez glasa. Na koji način, saznaćemo već kroz nekoliko dana, kada spot premijerno bude predstavljen na oficijelnom YouTube kanalu Sergeja Ćetkovića, koji potpisuje muziku i tekst ove predivne balade. Aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za sjajnu ekranizaciju, koja gotovo da prerasta u emotivnu filmsku priču, je zadužen Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

SCetkovic LusticaBay2

“Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspirišu, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju, da vas pri svakom slušanju uvek iznova potpuno pomjere, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i nepotrebno opisivati je riječima. Iz tog razloga sam želio da je isprati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati veoma važnu poruku. Luštica Bay je bila pravi izbor lokacije, prije svega zbog čarobne atmosfere ovog “novog grada na Jadranu”, čija prelijepa marina, šetalište i sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž. Radujem se skoroj premijeri pjesme i spota i reakcijama publike.” rekao je Sergej povodom svog novog “poklona” poštovaocima njegove muzike.
Photo: Luštica Bay / Veri Veroza


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE