CZKBrus film101219a

U utorak 10. decembra 2019 godine, u bioskopskoj sali Centra za kulturu Brus biće prikazana dva filma – „Zaleđeno kraljevstvo 2“ i „Realna priča“.

Projekcija filma „Zaleđeno kraljevstvo 2“ je u 16:00 i 18:00 časova, dok je projekcija domaćeg filma „Realna priča“ u 20:00 časova.
Cena ulaznice: 250,00 dinara i već su u prodaji (blagajna Centra za kulturu Brus)

Zaleđeno Kraljevstvo 2
Posle 6 godina u naše bioskope vraćaju se Elsa i Ana, prelijepe i neustrašive sestre, omiljeni sneško Olaf, hrabri Kristof i simpatični irvas Sven! Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svijet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora vjerovati da su dovoljne.

„Realna priča“
Rediteljski prvenac Gordana Kičića „Realna priča“ prati glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.



Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.