Blace sport012017

Na svečanosti održanoj 25. januara u Kulturnom centru "Drainac" u Blacu, dodeli priznanja prisustvovali su Predsednik opštine Blace Zoran Jozić i načelnik Opštinske uprave Zoran Milutinović sa svojim saradnicima, direktori javnih ustanova i preduzeća kao i veliki broj ljudi iz sveta sporta.

Događaj su upriličili i gosti iz bratskog grada Vodnjana iz Istre, pročelnik grada Vodnjana Filip Macan, savetnik gradonačelnika Moris Ivančić i Ecio Pinzan, rukovodilac odeljenja za lokalni ekonomski razvoj i evropske projekte.
Prisutnima se prvo obratio predsednik Sportskog saveza Miloš Vasiljević. On je istakao da je sport u opštini Blace sve popularniji i da se deca u velikoj meri bave sportom i da je to pravi dokaz dobrog rada Sportskog saveza i Opštine Blace. On je prisutnima poželeo uspešnu i srećnu 2017. godinu.

Blace Jozic sport012017

Nakon Vasiljevića, prisutnima se obratio i Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić. Predsednik je rekao da da je veoma ponosan na svoje sugrađane koji postižu odlične rezultate u sportu. On je rekao da se sport u Blacu kreće u pravom smeru i da taj trend uspešnosti treba da se nastavi a da će lokalna samouprava dati sve od sebe da pomogne svoje sportiste, koji će uzvratiti dobrim rezultatima kao što subto učinili u protekloj godini.

Sportski savez opštine Blace osnovan je 20.09.2013. godine i za tri godine rada zabeležio je velike uspehe.

Nagrađeni sportisti i sportski radnici su:

Najbolji sportista Blaca za 2016. godinu - Lola Radivojević

Najbolji sportski stručnjak - Goran Pešić

Za doprinos blačkom fudbalu - Grozdan Grujić, posthumno

Sportska nada - Predrag Mijatović, golman mlade reprezentacije Srbije

Za najbolji sportski kolektiv - KMF "Blace", superliga futsal

Specijalno priznjanje za doprnos sportu i promociju Opštine Blace - Marija Čolić, rukometni golman francuske Nice i reprezentacije Srbije

Najbolji sportski radnik - Saša Jevtić

Specijalno priznanje - Karate klub "Blace"

Specijalno priznanje - SC "Blace"

Nagrađeni su i mediji i novinari za dobro sportsko izveštavanje:

Topličke vesti, Blace info press, Top sport i Tomislav Rakić, novinar sportskog Žurnala.

Priznanja su uručivali predsednik opštine Blace - Zoran Jozić i predsednik Sportskog saveza opštine Blace Miloš Vasiljević. 
izvor:blace.org.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 148545650
Podsetite me,da li je neko od bruskih vlastodrzaca udostojio nekog sportistu Brusa priznanjem? Zahvanicom? Pohvalom? A o medijima da ne govorimo,dovoljno je da isti sponzorisu Dobroljupčane i subjektivno pisanje. Realnosti,objektivnosti i istini okrecu leđa i smatraju ih nepodobnm i nepoželjnim.
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE