SOBrus25 StojkovicArandjel

Brus,04.06.2020. Taman kada se očekivalo da se pokrene pravo predizborno nadmetanje u opštini Brus povodom izbora 21. juna stiže vest da Stojković Aranđel napušta lokalne političke vode.

Da podsetimo Stojković je bio odbornik lokalnog parlamenta u više saziva a bio je i zamenik predsednika opštine od marta 2015 pa sve do aprila 2018. kada je smenjen .  

"Već izvesno vreme razmišljam da napustim politiku na lokalnom nivou i odlučio sam da to učinim. Za izbore 2020 podržavam listu "Za Brus, Dr Dragutin Radosavljević-DUTA" i voleo bih da doktor Duta pobedi i bude izabran za predsednika opštine Brus.
Dosta me je izmorila borba sa lokalnom skupštinskom i opštinskom administracijom oko potvrđivanja odborničkog mandata koji mi je trebao biti vraćen na sednici juna meseca 2018. godine ali to je sve trajalo iz sednice u sednicu do februara 2020. godine. Takođe velika je neozbiljnost lokalnih funkcionera naročito u vreme pandemije i vanrednog stanja a posebno u sadašnje vreme kada se niko ne oglašava. Pitam se i da li imamo rukovodstvo opštine i kojoj političkoj opciji pripadaju. Posebna tema je nastavak sednice SO Brus koja je trebalo da se održi 13. marta ove godine ali je odložena zbog nedostatka kvoruma. Poziv odbornicima za nastavak sednice trebao je da uputi predsednik SO Brus ali ni on se ne oglašava, a najverovatnije i nema nameru da nastavi sednicu. Neverovatno je i da se sednica ne zakazuje kako bi se sagledao rad i aktivnosti u opštini tokom pandemije i vanrednog stanja i da se pred odbornicima oglasi komandant Štaba za vanredne situacije opštine Brus. Treba prvo raščistiti stare stvari da bi neki novi odbornici znali na čemu su i odakle kreću. Ko je pratio sednice SO Brus znaće o čemu pričam.
Možda će ovo nekome ličiti i na bojkot ali moja trenutna odluka je da se povučem iz političkih aktivnosti. U svakom slučaju podržavam dr Radosavljevića tokom lokalnih izbora u Brusu i pomoći ću mu maksimalno." - rekao je Stojković.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Ema 90665336
Sve stranke si izmenjao druže Marije Lukić
| 0 0
Saša 120349819
Što što neko reče : "Jednom mutibarić, uvek mutibarić". POVLAČIM SE IZ POLITIKE- PODRŽAVAM DR RADOSAVLJEVIĆA I POMOĆI ĆU MU MAKSIMALNO....
| 3 0