Blazevackipredeo

Blaževo,25.06.2020. U nedelju 28. juna, na Vidovdan, meštani sela blaževačkog kraja izlaze na ponovljeno glasanje. Tim povodom obratio se Mihajlo Mikica Obradović koji je na lokalnoj izbornoj listi PUPS - Milan Krkobabić. 

Rođaci, komšije, prijatelji i meštani blaževačkog kraja Vidovdan će nas okupiti na ponovnom glasanju i to ne slučajno. Imaćemo mogućnost da izaberemo svoju budućnost i budućnost svojih potomaka, kao i naših sela. Osim liste Partije ujedinjenih penzionera Srbije PUPS pod rednim brojem 4 sve druge liste su bile u lokalnoj vlasti i sigurno dobro znate koliko su doprineli razvoju sela u našem kraju. Ko je od njih dolazio prethodnih godina da vidi i čuje kako smo i kako živimo? Ko nas je uopšte saslušao i shvatio naše probleme na lokalu?
Zato vas pozivam da dobro razmislite o svemu a posebno o mogućnosti da naša blaževačka sela ponovo budu gde treba da budu. Da se vrati onaj duh naših predaka koji su dali živote tokom Topličkog ustanka, Prvog i Drugog svetskog rata za slobodu i našu budućnost. Sada mi na Vidovdan odlučujemo o našoj ali i budućnosti naših potomaka i naših sela.
Da se izborimo za redovan prevoz, za ambulantu, za bolje puteve, za bolji status poljoprivrede i osnujemo zadrugu. Da pokušamo da vratimo naše mlađe i da naša škola ponovo bude puna dece. Imamo šansu i mogućnost ako podržite listu pod rednim brojem 4. PUPS Milan Krkobabić.
Sa našim odbornikom u lokalnoj skupštini čuće se i glas naših sela na sednicama Skupštine opštine Brus. Tako možemo rešiti puno problema koji su se nakupili i nakuplaju. Mi penzioneri smemo da kažemo ono što vi poručite jer ćemo se kao i do sada boriti za opstanak svih nas i budućnost naših potomaka.
Još jednom vas pozivam da dobro razmislite i na Vidivdan zaokružite 4. jer PUPS Brus ima program za razvoj blaževačkih sela, dostojanstven život i razvoj opštine Brus - poručio je MIhajlo Mikica Obradović.

Program PUPS Brus pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.