OpstinaBrus0316

Brus,19.10.2020. Opštinsko veće u Brusu najavilo je izmenu odluke da predsednik opštine ima neograničena finansijska sredstva za ugostiteljske usluge i reprezentaciju, koja je doneta pre par godina.

Kako smo obavešteni, navedena odluka Opštinskog veća opštine Brus da predsednik opštine ima neograničena finansijska sredstva za ugostiteljske usluge i reprezentaciju biće izmenjena na prvoj narednoj sednici Opštinskog veća sa drastičnim smanjenjem odobrenih iznosa.

Da podsetimo, o odluci o neograničenim finansijskim sredstvima za ugostiteljske usluge i reprezentaciju predsednika opštine Brus čulo se prvi put na sednici SO Brus održanoj 27. juna 2019. godine kada je na predlog tadašnjeg predsednika Skupštine opštine Brus, dr Miroslava Panića, izglasano smanjenje finansijskih sredstava za ugostiteljske usluge i reprezentaciju koje je prethodno usvojilo Opštinsko veće opštine Brus.

Na sednici SO Brus koja je održana 12. novembra 2019. godine izglasano je da se poništi prethodna odluka odbornika SO Brus, koja je doneta 27. juna, i da ponovo bude na snazi odluka o neograničenim finansijskim sredstvima. 

Navodno ova odluka, o neograničenim finansijskim sredstvima za ugostiteljske usluge i reprezentaciju predsednika opštine Brus, usvojena je na sednici Opštinskog veća 2017. godine.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Miloje 39619441
Pa jel' i za ovo treba komentar? Blago nama. Živeo Singidunum, Lisičiji Potok, BK, Megatrend i ostali. Svaka čas za vest! E, Srbijo moja!
| 1 -1