SluzbeniListBrus 171120a

Brus,17.11.2020. Danas je Skupština opštine Brus održala petu sednicu u najnovijem sazivu ali još nije izašao Službeni list sa odlukama prethodne sednice koja je održana 22. septembra 2020. godine. 

Na današnjoj petoj sednici SO Brus osim 56 predloženih tačaka u Dnevni red su uvrštene još dve dopunske tačke pa su tako odbornici lokalnog parlamenta u Brusu raspravljali o ukupno 58 tačaka koje su sve usvojene večinom glasova. Pri samom kraju sednice, u okviru poslednje tačke Dnevnog reda odbornička pitanja,  izveštaj o stanju i potencijalnim maninacijama u Opštini Brus i javnim preduzečima u prethodnim godinama iznela je predsednica opštine Brus prof.dr Valentina Milosavljević.

Podsetićemo da je prethodna četvrta sednica SO Brus zakazana ekspresno 21. septembra i održana 22. septembra 2020. godine. Predloženi Dnevni red je imao 9 tačaka ali za sada nije poznato da li je bilo dopunskih tačaka. 
Ovim kašnjenjem objave Službenog lista građani Brusa su ostali uskraćeni za informacije o pojedinim odlukam koje su donete na sednici 22. septembra 2020. godine.

Uskoro opširnije o petoj sednici SO Brus koja je održana danas 17. novembra 2020. godine.
izvor:brus.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.