Brus parking240716 1

Brus,09.02.2021. Posle teksta iz decembra meseca 2020. godine da je Odbor za izbor i imenovanja, administrativna i mandatno-imunitetska pitanja Skupštine opštine Brus doneo je odluku o izmeni i dopuni pravilnika o radno pravnom statusu i koeficijentima za obračun i isplatu plata biranih, imenovanih i postavljenih lica u Opštini Brus upućen je Zahtev za informacije od javnog značaja Odboru sa pitanjem koliko su ti koeficijenti iznosili pre izmene.

Podsećamo, Odbor je odluku o o izmeni i dopuni pravilnika o radno pravnom statusu i koeficijentima za obračun i isplatu plata doneo na sednici održanoj 30.11.2020. godine koja je objavljena u Službenom listu opštine Brus od 09.12.2020. godine:

Brus koficijent12201 Brus koficijent12202

Posle upita pojedinih čitalaca da li je koeficijent smanjen ili povećan prosleđen je zahtev za informacije od javnog značaja Odboru sa sledećim pitanjem:

"Koliko su iznosili koeficijenti za obračun i isplatu plata licima koje bira, imenuje ili postavlja Skupština opštine Brus, Opštinsko veće i predsednik opštine Brus pre izmene i dopune pravilnika o radno pravnom statusu i koeficijentima na sednici održanoj 30. novembra 2020. godine."

Na upućeni zahtev dobijen je sledeći odgovor od sekretara SO Brus:

SOBrus odgovorkoef0121

U odgovoru nedostaju podaci koliko su iznosili koeficijenti pre izmene odluke pomoćnika predsednika opštine, glavnog urbaniste, kao i direktora pojedinih preduzeća čiji je osnivač SO Brus ali možda će to biti odgovoreno u nekom narednom periodu.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.