MUPSrbije1a

Beograd 10.09.2021. Javna rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima održaće se u tri grada Nišu, Novom sadu i Beogradu.

Javne rasprave održaće se sa početkom u 10 časova i to po sledećem rasporedu: u ponedeljak, 13. septembra u Nišu (Privredna komora Srbije, Dobračinska 2), u Novom Sadu 15. septembra (hotel „Putnik“, Ilije Ognjanovića 24) i u Beogradu 17. septembra (Privredna komora Srbije, Resavska13-15).

Tim povodom, pozivaju se predstavnici državnih organa, javnih službi, privrednih subjekata, sindikata, udruženja poslodavaca, stručne i akademske javnosti, civilnog sektora i drugih zainteresovanih učesnika da učestvuju u javnoj raspravi. Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti Ministarstvu unutrašnjih poslova putem elektronske pošte na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a na istu adresu mogu se prijaviti i svi zainteresovani za prisustvovanje javnoj raspravi najkasnije dva radna dana pre termina utvrđenog za održavanje javnih rasprava.

Na javnoj raspravi o predloženom zakonskom rešenju govoriće predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Po okončanju javne rasprave, Ministarstvo unutrašnjih poslova će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika i na osnovu toga sačiniti izveštaj.
izvor:mup.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.