VladaSrbije2016 1

Premijer Aleksandar Vučić i Vlada Srbije biće u radnoj poseti Nišu od 13. do 19. oktobra 2016. godine gde će imati više sastanaka i aktivnosti a kako je planirano posetiće i sve opštine i gradove u Topličkom, Jablaničkom, Pirotskom, Pčinjskom i Nišavskom okrugu.

U saopštenju Vlade Srbije navodi se da će u četvrtak 13. oktobra biti održan sastanak Vučića i ministara sa načelnicima pet okruga, gradonačelnicima i predsednicima svih opština Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Narednog dana, u petak 14. oktobra, održava se Poslovni forum Srbija - Albanija, a potom radni sastanak Vučića sa gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem.

Planiran je obilazak kasarne "Aerodrom" i ručak sa pripadnicima 63. Padobranskog bataljona - povodom Dana padobranaca, a Vlada Srbije planira i posetu Kliničkom centru Niš i Elektronskom fakultetu.

U subotu 15. oktobra ministri i premijer boraviće u Nišu, dok će u nedelju 16. oktobra obići Grdelicu, Vranje, Vladičin Han i Surdulicu.

Od ponedeljka, 17. oktobra, do srede, 19. oktobra, premijer i članovi Vlade posetiće Leskovac, Vlasotince, Prokuplje, Kuršumliju, Žitorađu, Nišku banju, Belu Palanku i Svrljig. 

foto:rs.n1info.com


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE