logo brusonlineBrusjani se posle smene opštinske vlasti, u martu 2015., i dalje pitaju "Zašto se niko od političara i Opštinskih odbora partija, koje su smenjene ili došle na vlast, i dalje ne oglašava?" 
Prvo, ne oglašava se OO NS koji je sada na vlasti sa delom bivše Koalicije „Svi za Brus“.

Nema informacije građanima, od strane OO NS, sa kime su napravili Koaliciju i sa kojim strankama. Nema ni oglašavanja kakvi su budući planovi zarad prosperiteta opštine Brus i boljeg položaja građana. 

Partije koje su izgubile vlast, prvenstveno SNS i SPS se takođe ne oglašavaju. Svi se ponašaju kao da su dobili naređenje da se desi ono što se desilo.
Više se ni jedan Opštinski odbor ne oglašava. Da li to znači da su možda svi i dalje na vlasti, neko direktno neko indirektno? 

Šta je sa OO SNS, SPS, DSS... Ko je sa kime sada u Koaliciji? Da li je samo deo SNS-a u Brusu u opoziciji ili ceo SNS? DSS... oni imaju svog člana u veću i jednog u sada vladajućoj Koaliciji? I SPS...  ćuti. 

Iako su odbornici vlasnici mandata nadamo se da će se uskoro oglasiti neki Opštinski odbor. Jer kako rekoše, u izbornoj kampanji, da su oni tu zbog naroda i da će raditi u interesu naroda a ne samo u svom.

Zato građani imaju pravo da znaju "Šta se dešava u Brusu i čije interese vlast i odbornici zastupaju i brane?" 

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.