AVucic tw

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u okviru kampanje "Budućnost Srbije"  posetiće Raški okrug u petak, 22. februara 2019. godine.

Prvo će posetiti Vrnjačku Banju gde će obići Dom zdravlja "dr Nikola Džamić" i štandove sa rukotvorinama udruženja "Zlatne niti". Potom će posetiti Kraljevo i obići proizvodni pogon fabrike kreveta „Moja soba“ kao i Bogutovačku Banju gde će obići Etno selo "Bogut". Odatle putuje u Rašku na razgovor sa Srbima sa Kosova i Metohije a po završenom razgovoru otvoriće fabriku Luss Protect d.o.o. u selu Draganići.
Obilazak Raškog okruga predsednik Vučić nastavlja posetom Tutinu gde je planiran obilazak obnovljene Tehničke škole i Gimnazije kao i sastanak sa lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave.
Pri povratku predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić će ponovo poseti Kraljevo gde će prisustvovati potpisivanju Ugovora o određivanju aerodroma „Morava“ za civilni i vojni saobraćaj, a potom će se obratiti građanima zajedno sa predsednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE