AC BuducnostSrbije02192U okviru kampanje "Budućnost Srbije", predsednik Vučić obišao je Rasinski okrug, između ostalih i opštinu Aleksandrovac.

AC BuducnostSrbije02194

Najpre je posetio uzornu vinariju Ćosić u Vitkovu, u razgovoru sa meštanima saznao je da su prezadovoljni sa razvojem komunalne infrastrukture, i da imaju sve što je neophodno – asfaltne puteve, kvalitetno snabdevanje električnom energijom i zdravu pijaću vodu, istakao je da je mali broj opština u kojima su građani zadovoljni uslovima za život, da su meštani vredni, da je ovaj kraj prelep, da ima mnogo vinograda, a Župa podseća na Toskanu.

AC BuducnostSrbije02193

Potom je posetio jedan od najznačajnijih kolektiva u opštini, a reč je o „Armaturama“, gde ga je dočekao dr Jugoslav Stajkovac, predsednik opštine Aleksandrovac, mr Toma Savković, predsednik SO Aleksandrovac i Aleksandar Starinac, direktor. Predsednik Vučić je upoznat sa poslovanjem ovog preduzeća, koje svoje proizvode pretežno izvozi na izbirljivo evropsko i svetsko tržište.

- Država će uložiti značajna sredstva za osavremenjavanje proizvodnje u „Armaturama“, a time se stvaraju uslovi za zapošljavanje novih radnika, istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da u ovakva uspešna preduzeća treba ulagati.
Izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE