SOBrus23 08196

Na sednici So Brus koja je održana 16. avgusta 2019. godina lokalni parlament je dobio novu odborničku grupu „Za Brus“ koja će biti opozicija vladajućoj većini koju čine odbornici Srpske napredne stranke.

Odborničku grupu „Za Brus“ čine: Dragomir Đorđević – šef oddborničke grupe, Zoran Obradović – zamenik šefa odborničke grupe, Marjana Đokić, Mirjana Đurđević i Dejan Čolić.

Neposredno pre početka sednice Dejan Čolić je rekao da je odbornička grupa „Za Brus“ formirana kako bi se donosile odluke koje će stvarno biti u interesa građana opštine Brus a ne da se tom parolom koristi većina u parlamentu i da samo bude bolje pojedincima.

SOBrus23 08197
Već na ovoj 23. sednici OG „Za Brus“ doprinela je da Đorđe Tomić, učenik sedmog razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ bude nagrađen Plaketom za Dane Brusa a povodom postignutih rezultata na državnim takmičenjima iz fizike i matematike gde je osvojio prva mesta.
Članovi OG „Za Brus“ tokom 23. sednice SO Brus više puta su se javljali za reč i doprineli da mnoge predložene tačke Dnevnog reda budu jasnije a naročito kada je u pitanju bila odluka o Mesnim zajednicama na teritoriji opštine Brus. 
Uskoro video snimak 23. sednice SO Brus a do tada pogledajte kako je protekla prethodna, 22. sednica SO Brus, održana 27. juna 2019. godine OVDE klik


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.