SOBrus23 08193

Na 23. sednici SO Brus koja je održana 16. avgusta 2019. godine predsednik skupštine dr Miroslav Panić obratio se odbornicima i pročitao zvaničan odgovor na svoje pitanje "Koliko je opština Brus uložila finansijskih sredstva iz budžeta u sport u periodu od 2010. pa do 2019. godine..."

Prema pročitanom odgovoru opština Brus je u datom periodu, od 2010 do 2019. godine, uložila u sport na teritoriji opštine Brus  132.000.000 dinara, tj oko 1,1 milion evra...
Da li je to malo ili mnogo čućete u video prilogu mišljenje predsednika SO Brus, kao i iznose izdvojenih finansijskih sredstava po godinama, zatim novo odborničko pitanje ali i odgovor na pitanje da li je zadovoljan radom pojedinih opštinskih funkcionera na lokalu


Dobro je da će predsednik SO Brus, dr Miroslav Panić, postavljati pitanja i tražiti odgovore kako bi mogao uporediti srazmeru trošenja i ulaganja novca iz budžeta opštine Brus, odnosno novca građana, u pojedine oblasti života.
Tako će se uvideti šta su bili prioriteti pa će možda postaviti pitanje koliko je u tom istom periodu ulagano iz lokalnog budžeta za razvoj i subvencionisanje poljoprivrede i turizma, koliko su pojedini lokalni funkcioneri izdvajali za reprezentacija i ugostiteljske usluge (koje su umanjene na njegovu inicijativu, koliko je ulagano iz opštinskog budžeta u privredu i zapošljavanje a koliko u mlade i druge oblasti... 
Očekujemo narednu sednicu SO Brus kako bi čuli odgovore ali i nova pitanja od strane dr Miroslava Panića, predsednika Skupštine opštine Brus.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 143980381
Bravo! Za pocetak,primer prikaza potrosnje novca i opravdanje za isto neka budu ovi najmlađi po godinama statosti,OFK "Kopaonik".Sva dokumentacija,potpisi,pecati,prihodi,rashodi... Dzepovi.
| 6 0
Aleksandar 143984579
Hajde sad da svi ti sportski klubovi opravdaju nama (preko Skupštine) sav taj utrošen novac i daju na uvid dokumentaciju kako Brusjani ne bi pomislili da su nenamenski potrošene naše gradske pare!
Dajte im kraći rok pošto dokumentaciju imaju i ostaje samo da je donesu na proveru i vidimo koji klub neće opravdati sportski novac-ukoliko ima takvih.
Da li se još neko slaže sa ovom idejom ?
| 10 0