Da informacije stižu sporo do svih građana opštine Brus a i šire potvrđuje i ova vest.

Sale261115

Brus 05.12.2015. Saša Miljković, dipl. ing agonomije, osnivač OO JS Brus, prvo je smenjen sa mesta vd direktora JP Direkcija za poljoprivredu, ruralni razvoj i prirodne resurse opštine Brus a potom, u avgustu mesecu 2015. godine, po odluci članova OO JS Brus isključen iz ove stranke.

Na lokalnim izborima 2012. godine Saša Miljković je bio nosilac liste OO Jedinstvene Srbije i najviše zahvaljujući njemu uspeli su da dobiju mesto jednog odbornika u lokalnom parlamentu.
Biran je za pomoćnika predsednika opštine, resor poljoprivreda, a kasnije i na mesto vd direktor JP Direkcija za poljoprivredu, ruralni razvoj i prirodne resurse opštine Brus.
Svoj posao je stavio iznad politike i uvek je izlazio u susret svim poljoprivrednicima u cilju razvoja ruralnih teritorija opštine Brus. Dok je obavljao ove funkcije u opštini Brus sprovedeno je više uspešnih akcija i projekata među kojima nabavka junica kao i nabavka poljoprivredne opreme. Na zahtev Koalicije koja čini lokalnu vlast u Brusu smenjen je a kasnije i isključen iz OO JS Brus. 

Da se ne mešamo u razloge smene jer to je najverovatnije u političkom i stranačkom interesu za dobrobit građana ali mnogi će reći da se u današnje vreme većina olako odriče poštenih i stručnih ljudi. 

Na konstantacije iz teksta dobili smo kratak komentar od Saše Miljkovića:

"Vođen izrekom da svi znaju da seku, ali je malo onih koji znaju da režu trenutno sa svojim drugarima režem voće u okolini Beograda jer u Brusu nisam mogao da nađem adekvatan posao gde bi i dalje svojim znanjem doprineo razvoju poljoprivrede opštine Brus."

Mnogi će reći da je to politika ali zbog takvih političkih poteza na gubitku je najviše razvoj poljoprivrede opštine Brus koji stagnira odavno, a izgleda sve više posle raznih političkih kombinatorika.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
prevara 262123656
Sale je dobar covek i svojim angazovanjem je pokazao da ceni sve stvari koje su dobre za razvoj Brusa bez obzira ko ih predlaze. Retko da se takav neko sretne u politici. Zbog toga su ga i zbrisali svi koj ma takvi smetaju. U njegovoj starnci su na vlast dosli neki likovi i slobodno mogu reci ljudi sumnjivog morala. Niko ne zeli postene i hrabre, mogao je da ga u svoju partiju primi Jutka ili Disko, ali ugrozio bi njima pozicije i ometao njihove dilove. Sale budi strpljiv i cekaj priliku ili bezi i ti odatle dok jos imas snage.
| 2 0
Влада 262289048
Правда за Салета легенду и једног од ретко добрих људи а притом изузетно стручан. Сале када видим какви "школовани "људи сада воде твоју странку са два а можда ни два разреда школе.Такави и не заслужују да имају таквога вођу јер ти нису ни до колена. Живим у нади да ће се некада и у мом Брусу ценити школа и знање а не муљање и увлачење.
| 5 0
tara 262323468
Ko je na vlasti, nek nam je Bog na pomoci. Brus ce izumreti.
| 7 -1
Silvana 262326124
Šteta ali zaista tako mislim da čovek poput Saše Miljkovića bude na takav način ignorisan od pojedinca. Sramota za sve nas.
| 7 -2