Gasic081215Ministar odbrane Bratislav Gašić održao je danas konferenciju za novinare kojoj je prisustvovao veliki broj predstavnika medija.

On je pročitao kratku, unapred pripremljenu izjavu a novinarima nije bilo omogućeno postavljanje pitanja.

"Poštovani predstavnici medija, građani Srbije,

Ne mogu čak ni da započnem da objašnjavam koliko se osramoćeno i zgroženo osećam zbog onoga što se dogodilo. Nema reči kojima bi se moglo iskazati izvinjenje za moje ponašanje.

Izvinio sam se lično gospođici Labović.

Naravno, razumem da ono što sam rekao nije uvredilo samo nju, već i mnoge građane Srbije, naročito žene. Zbog toga bih vas zamolio za oproštaj.

Za mog prijatelja i lidera, gospodina Aleksandra Vučića, nemam ni jednu reč ljutnje. U potpunosti mi je jasno šta stoji iza njegove odluke. Ja sam potpredsednik Srpske napredne stranke i jako volim Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića. Sve svoje kapacitete u narednom periodu upotrebiću da pomognem prijateljima u SNS. Na kraju krajeva, svi smo mi posvećeni boljoj, modernoj i pristojnoj Srbiji.

Tokom moje kratke političke karijere, dao sam sve od sebe da radim naporno i većinu svog vremena upotrebim zarad dobrobiti zemlje i njenog naroda.Mogu samo da se nadam da ću u budućnosti, možda, imati neku drugu priliku da služim svojoj zemlji.

U našem društvu imamo previše slučajeva u kojima se prema ženama ne ophode na fer način, previše slučajeva zlostavljanja žena. Žao mi je što su moji postupci, na neki način, doprineli tome i od sada će moja misija biti da se borim protiv ove ružne pojave.

Još jednom bih želeo da uputim izvinjenje gospođici Labović i građanima Srbije. Naročito ženama.
Hvala vam."


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE