GorjanJakovljevic016Brus,07.11.2013. - Velika nada građana Brusa. Koliko je samo narod želeo promene, koliko je ulagao i sebe u sve to. Nadali smo se, očekivali puno toga, a dobili...ništa. Ili skoro ništa. Pravi dobitnici prošlih izbora su male stranke. Gubitnici smo svi mi. Narod i (S)NS.
No, narod ima šansu da sve to popravi na sledećim izborima, ali je pitanje, šta će biti sa naprednjacima. Njihova tolika popustljivost ucenama malih, ne može ostaviti glasače ravnodušnim.

- Opravdano se postavlja pitanje zašto (S)NS radi, to što radi? Zašto se samouništava?
Ko to želi da uništi (S)NS u Brusu? Kome je toliko bitno da i sama opština stagnira, ali da se SNS ugasi?
Zašto, pitam vas gospodo, iz SNS-a?
Čemu tolika mržnja prema SNS-u i to od vas samih? Da baš to. Mržnja. Jer da nije tako, ne bi olako dopuštali da sav onaj predizborni trud, sva ona obećanja, sav onaj elan od tada, padne u vodu.
Dolazite u situaciju da narod više voli i ceni i stranku i vas, no li vi sami.
Zašto ćutite? Zašto rukovodstvo i odbornici ne reaguju? Ima li ikoga danas u (S)NS-u da jasno i glasno kaže: dosta više sa ucenama !
- Postavnja se pitanje, šta u današnjim uslovima znači mesto predsednika opštine? U slučaju Brusa, skoro ništa. Imaš funciju, a stvarnu vlast vrši neko drugi.
- Pokušaj predsedniče, da raspišeš izbore i videćeš šta će se desiti? Oni sitni, oni kojima ti sada tako popuštaš pred ucenama, koji ustvari vladaju gradom, će nestati sa političke scene grada. To znamo svi. To znaju i oni, zato i koriste ove četiri godine, koliko se nadaju biti na vlasti.
- Pokušaj Predsedniče, da tvoj odgovor ucenama, bude pravljenje koalicije sa (S)NS, i videćeš koliki će se strah pojaviti u očima onih koji te tako zdušno danas ucenjuju.
- SNS je bila toliko zaslepljena stvorenom koalicijom, da su posmenjivali skoro sve svoje rukovodioce, a dali malima najvažnija mesta, tako uništavajući stranku u kojoj su.
- Narod nije protiv SNS-a, već traži od istog tog SNS-a da sam sebe ne gasi. Narod još uvek ima poverenja u obećanja (S)NS-a, ali se to poverenje vrtoglavom brzinom smanjuje i polako nestaje. A sve to, zbog popuštanja pred ucenama koalicionih partnera.
- Ovo je jedinstven slučaj, kada narod traži spas stranke, od same stranke.
- I za kraj, molio bih gospodu iz (S)NS-a, da neki put izađu na ulicu, pijac, vašar međ narod i čuju njegovo mišljenje. (S)NS je narodna stranka, i Brus ne želi da nestane iz našeg grada. Brusjani žele da (S)NS preuzme odgovornost i da spasi i grad i sebe.
POVERENJE SE TEŠKO STIČE, ALI SE OLAKO GUBI!
G.Jakovljević



Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.