Zadatak partija u postizbornim dogovorima o koalicijama je raspodela mandata i funkcija, iako se sve stranke javno zaklinju da su im najvažniji principi. I da bi svi apetiti manjih partija bili zadovoljeni, samo bi bruska preduzeća morala da imaju bar duplo više direktorskih zvanja.

Kako se organizuje vlast u opštini Brus? Da li su neka lica slučajno došla na pojedine funkcije? Da li se ishodi glasanja na sednici SO znaju i pre samog glasanja na sednici SO?

Kako su krajem avgusta meseca 2013. godine, nakon smene prethodnog predsednika, podeljene opštinske funkcije? Da li će "izabrana" lica na te funkcije raditi za građane ili za sebe?
Evo kako je na sednici Koalicije, par dana po smeni predsednika iz redova SPS-a a pred 12. sednicu SO Brus, podeljen kolač zvani Brus i opštinske funkcije:(na levoj strani su funkcije pre 31.avgusta a na desnoj posle tog datuma i još se dodeljuju)


(klik na sliku za +)

Nemamo podatke šta je dobila DSS mada se naslućuje - mesto Predsednika SO, mesto direktora JKP "Rasina", predsednik upravnog odbora turističke organizacije... .
Inače, do danas, čitajući spisak imaju dva odstupanja - GG Preobraženje je umesto glavnog i odgovornog urednika radija (stalni radni odnos) dobila, kasnijim pregovorima, mesto direktora Biblioteke nakon razdvajanja Centra za kulturne delatnosti opštine Brus na dva preduzeća a URS je uzrokovao izglasavanje mesta pomoćnika (zamenika) Javnog pravobranioca!!!...

E, da li je tu kraj...?

Ako mislite da je tu kraj raspodele i deljenja funkcija sačekajte još neki dan i proverite spisak funkcija - Ostalo je i da SPS dobije funkciju predsednika Saveza sportova. SNS funkciju pomoćnika direktora Direkcije. GG "Preobraženje" je dobila funkciju sekretara Saveza sportova i sada se "lome" oko plate - da li će biti 21.000,00 dinara ili 65.000,00 i više...

E, da li je tu kraj...?


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE