Brus 19.11.2013. Šta se to radi u Brusu? Mimo svih zakona logike a da ne pomonjemo druge zakone donose se odluke i izglasavaju na sednicama Skupština u Brusu. Posle  izgasavanja i još nerazjašnjenih odluka oko MHE i Centra za kulturu i bibliotekarstvo  pojavila se još jedna misterija za obične građanine.

Ako se sećate na prošloj sednici  Skupštine opštine je usvojen budžet Saveza sportova opštine Brus koji je tek večeras usvojen na vanrednoj sednici Skupštine Saveza sportova. Na prošloj sednici SO Brus je smenjen predsednik Saveza sportova a na večerašnjoj sednici Skupštine Saveza sportova je ta odluka poništena. Predsednik nije smenjen i dalje je predsednik Predrag Nikolić koji je, kako je rekao, na ovu funkciju izabran  još u junu 2012. godine kao član PSD Srebrnac.

Šta je još zanimljivo i „logično“ bilo na večerašnjoj sednici – rukovodstvo Saveza sportova je izabrano u junu 2012. a skupština Saveza sportova je to potvrdila na sednici održanoj  u februaru 2013. Od tada nisu zasedali pa je na inicijativu 5 sportskih klubova zakazana večerašnja  vanredna sednica  (19.novembra 2013 u 18:00) na  kojoj je prvo usvojen zapisnik sa predhodne sednice održane februara meseca 2013. Zatim je usvojen plan rada i budžet za 2013. Iako je to već sve odrađeno na prošloj gradskoj skupštini. Malo nema logike ali nema veze...

Izglasan je i sekretar Saveza sportova kog je već izabrala opštinska Skupština na prošloj sednici i kome je već određena plata. Iako je bilo nekakvih prepreka ipak je odobrena plata oko 65.000 dinara. (80 % od plate zamenika predsednika opštine).

I kako je rekao predsedavajući skupštine Saveza sportova, Goran Predolac, sekretara i zamenika predlaže predsednik saveza sportova pa zatim glasa Skupština Saveza sportova a potom predlog ide opštinskoj Skupštini.

Nešto vam nije jasno... Ma nema veze.

Predsednik Skupštine Saveza sportova, Goran Predolac, je izjavio da njega za izbor nije predložio njegov klub nego FK FUD!?!  Moje pitanje upućeno predsedniku je bilo „Zašto je on izabran za predsednika kad ga nije predložio njegov klub koji najbolje poznaje njegove sposobnosti?“

Uglavnom sve se vrti oko ...

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE