Kako nam je rekao sekretar SO Brus, Virijević Miroljub, zakazana je 14. sednica SO Brus za utorak 12.11.2013. sa početkom u 10:00 sati u maloj sali Doma Kulture u Brusu.
"Za ovu sednicu je predloženo 30 tačaka Dnevnog reda. Interesantne tačke Dnevnog reda su one koje se odnose na  Centar za kulturne delatnosti i bibliotekarstvo i odnose se na: izglasavanje Upravnih i Nadzornih odbora... formiranje dve nove ustanove i gašenje stare...

Biće razmatrani izveštaji o izvršenju Odluke o budžetu opštine Brus za period januar - septembar 2013. Zatim usklađivanje Finansijskih planova kao i stope poreza na imovinu. Na ovoj sednici očekuje se i donošenje Odluke o Planu detaljne regulacije za izgradnju dalekovoda Brus - Igroš i priključak za "Foodland."

Da podsetimo direktori ustanova koje se tek formiraju (Narodna biblioteka Brus i Centar za kulturu Brus) su izabrani na prošloj sednici pa će biti zanimljivo videti kako će proteći usvajanje zapisnika sa prošle sednice. Očekuje se da jedna od tačaka Dnevnog reda bude - Smena predsednika Saveza sportova opštine Brus...

Na ovoj sednici SO Brus bi trebalo da dostavi odgovore na odbornička pitanja sa prošle sednice a sigurno će biti i novih odborničkih pitanja i to veoma zanimljivih.

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE