GODINA DANA NOVE VLASTI -  ŠTA JE URAĐENO U TOM PERIODU?

Mislim da neće trebati mnogo reči da se napiše  o onome šta je dobro urađeno. Ali će trebati mnogo vremena i reči da potrošimo na sve ludosti, gluposti, neznanje i nestručnost koja vode opštinu u bankrot i zaostalost.

Za  godinu dana Koalicije na vlasti - Šta smo dobili od toga?

Samo veće troškove. Kako je ko dolazio do parčeta vlasti gledao je samo kako da namiri što više svojih ljudi (uglavnom nestručnih) i da nemilosrdno troši pare predviđene budžetom kao da se trkaju ko će pre da isprazni budžet ne mareći šta će biti do kraja godine i da li će ostati para za servisiranje i najosnovnijih obaveza.

Nije bilo ni jednog jedinog dana da nije bilo obećanja naše vlasti o novim radnim mestima i investitorima, svakodnevnih obećanja o pokretanju proizvodnje i zaustavljanja odlaska mladih ljudi, ogovaranja neistomišljenjika, a pojedini nisu ni svesni da su tu da obavljaju ono za šta ih je narod birao, mada su neki sami došli na vlast...

 A najgore je što nema kraja i neće ga skoro biti, dok se ne isprazni budžet. Onda stiže zaduživanje, podizanje kredita i prodaja obveznica...

Koalicija bi trebalo da iznese(prezentuje) građanima  analize i činjenice pojedinačno o svim činiocima vlasti, njenim preduzećima i ustanovama kako bi građani bili upoznati o kakvom se radu po opštinu i njene građane radi.

Do tada postavljajte pitanja koja Vas interesuju putem rubrike za KONTAKT(klik).

Pitanja ćemo u ime portala BrusONLINE proslediti na odgovarajuću adresu kako  bismo pokušali da  dođemo do odgovora o radu vlasti, njenim preduzećima i ustanovama. Ako dobijemo odgovore objavićemo i saznaćete o kakvom se radu po opštinu i njene građane radi.

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE