FKKopaonik 241020
Brus,25.10.2020. Fudbaleri Kopaonika zabeležili su novu pobedu u jučerašnjoj utakmici koja je odigrana u okviru 11. kola Zone Zapad. 

FK Kopaonik, oslabljen zbog povreda i prehlada igrača, dočekao je na domaćem terenu uvek neugodnu ekipu Jedinstvo (Mijatovac) koju je ipak uspeo da savlada i uknjiži nova tri boda za čelno mesto na tabeli. 
Kopaonik dolazi u vođstvo posle prekida a u šesnaeatercu se najbolje snašao Nemanja Knežević koji dovodi Bruske vukove do prednosti. Početkom drugog poluvremena nesporazum domaćih igrača iskoristio je napadač gostiju i naterao odbranu Kopaonika da napravi faul u kaznenom prostoru i posle kaznenog udarca gosti izjednačuju. Ulaskom u igru kapitena Živanovića koji je svojim iskustvom razmrdao igru domaćina i gostima pravio puno problema. Na dobro proigravanje Živanovića, posle neiskorišćenih šansi Nikolića i Ignjatovića,  Vukojević smešta loptu u mrežu gostiju za konačnih 2:1.
Kopaonik je igrao u sledećem sastavu: Maksimović, Planiničić, N.Knežević, N.Vidojević, U.Knežević, Čukuranović, Burgić, Ignjatović, Nikolić, Vilimonović, Vukojević. Igrali su jos Živanović i M.Vidojević
Kopaonik se nalazi na 1. mestu tabele Zone Zapad, da bodom više od drugoplasirane ekipe. U narednom kolu FK Kopaonik gostuje ekipi FK Jastrebac (Veliki Šiljegovac).


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.