OKKopaonik pionirke0221a

Brus 02.03.2021. Ženski odbojkaški klub "Kopaonik" Brus sredinom januara počeo je sa pripremnim treninzima za prolećni deo sezone. Klub ima dosta devojčica svih uzrasta koje su početnici ali koje upornim radom i treninzima mogu postati vrhunske odbojkašice ako im se pruži pravovremena podrška.

Bruske lavice ove takmičarske sezone takmiče se u kategoriji pionirki i seniorki - selekcija pionirki takmiči se u Međuregionalnoj ligi Raško - Rasinskog okruga dok se seniorke takmiče u međuopštinskoj ligi.

OKKopaonik 0321b

O pripremama i narednim utakmicama mladih odbojkašica razgovarali smo sa trenerom Drganom Pejić:

OKKopaonik DraganaP0321

"Odbojkaški klub Kopaonik je sredinom januara počeo sa pripremnim treninzima koji su smanjeni na minimum zbog epidemiološke situacije. Ove takmičarske sezone imamo pionirsku i seniorsku selekciju. U toku je prvenstvo pionirki u Međuregionalnoj ligi Raško - Rasinskog okruga i cilj je uigravanje svih 30 odbojkašica. Od naredne nedelje sa takmičenjem kreću i seniorke koje će odigrati 14 utakmica u međuopštinskoj ligi. Narednu utakmicu pionirke igraju u Aleksandrovcu, a seniorke u Brusu.

OKKopaonik 0321a

Odbojkaški klub ima i dosta devojčica svih uzrasta koje su početnici i vole da se bave sportom a odbojka je jedan od sportova koji je odličan za njihov razvoj. Klub trenutno broji 88 odbojkašica uzrasta od 6 do 18 godina koje su podeljene u nekoliko grupa za treninge." rekla je Dragana Pejić, trener OK Kopaonik Brus.

Bilo je divno videti toliki broj dece, odnosno devojčica, da se bave sportom i druže posle školskih obaveza maštajući da zaigraju za neki veliki odbojkaški klub ili i za reprezentaciju. Koliko smo primetili, tokom treninga, klub ima igrački potencijal za uspeh samo bi trebala konkretnija podrška shih kako odbojkašicama tako i klubu, što se nadamo da će ubuduće i biti.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.