AcaDeljanin 0622

Aleksandar Deljanin, standardni prvotimac omladinske ekipe FK Rad, prve fudbalske korake napravio je u omladinskoj školi FK Kopaonik u Brusu gde je igrama i golovima pokazao da je vanserijski talenat.

Odlične igre za mlađe kategorije FK Kopaonik primetili su fudbalski stručnjaci pa je Aleksandar tako prešao u FK Napredak a potom u FK Rad gde i sada igra.

AcaDeljanin 0622c1
U FK Rad je standardni prvotimac omladinskog tima i igra na poziciji vezni - levo krilo. U protekloj sezoni Aleksandar je odigrao standardno postigavši šest golova za svoj tim a povreda ga je omela da pruži bolje partije. Bio je van terena skoro dva meseca da bi se uspešno oporavio i odigrao dve zadnje utakmice prvenstva.

Aleksandar je tokom nastupa za FK Kopaonik bio pozivan u reprezentaciju Regiona istočne Srbije da bi potom igrao i u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije.

AcaDeljanin 0622b1

Tokom nastupa za mladu reprezentaciju Srbije U18  i U19 Aleksandar je na pojedinim utakmicama bio strelac odlučujućih golova.

AcaDeljanin 0622a1

U narednom periodu očekujemo da Aleksandar Deljanin bude još uspešniji, prikaže odličnu igru i trese protivničke mreže kako za svoj tim tako i prilikom nastupa za fudbalsku reprezentaciju Srbije.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.