KopFUD130915

U 28. kolu Zone Zapad Kopaonik je na današnjem gostovanju u Obrežu poražen od ekipe Juhor 3:0, dok je FUD gostovao u Aleksandrovcu gde se sastao sa ekipom Župe i odigrao nerešeno 2:2.

Strelci za FUD bili su Danilović i Čolovejić. Danilović je pogodak postigao udarcem sa oko 50 metara dok je Čolovejić gol postigao posle solo prodora.

 

Trener FUD-a, Vladimir Knežević, nije krio zadovoljstvo posle utakmice:
"Još jednom smo pokazali karakter i volju za igrom i pobedom. Igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice boreći se na terenu, mogu reći "ginuli",  jedan za drugog. Danilović je ponovo postigao evro gol iz slobodnog udarca sa oko 50 metara udaljenosti. Šutirao je direktno iznenadivši golmana Župe koji je pokušao da reaguje ali neuspešno i lopta je pod prečku završila u golu. Posebno bih pohvalio mlade igrače Milunovića, Todorovića, Vukajlovića i Nikolića koji su odlično odigrali utakmicu. Vodili smo 2:0 i ispustili pobedu vrednu opstanka ali sada se lakše diše i bliži smo opstanku. Imamo još dva kola do kraja prvenstva gde se nadam da odigramo dobro i obezbedimo opstanak." 

U predposlednjem 29. kolu Zone Zapad i FUD i Kopaonik igraju u Brusu.
U subotu 28. maja u 17:30 FUD dočekuje ekipu FK Poljoprivrednik iz Počekovine dok će u nedelju 29. maja od 17:30 Kopaonik ugostiti ekipu Kosanice iz Kuršumlije.

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.