KopJedinstvo241015

Fudbaleri Kopaonika i Jedinstva iz Paraćina odigrali su nerešeno derbi utakmicu 11. kola Zone Zapad pred punim tribinama Gradskog stadiona u Brusu, na ne baš sjajnom terenu, i prikazali dobru igru.

Iako je Kopaonik veći deo utakmice igrao sa igračem manje (crveni karton Dušan Petrović u I poluvremenu) može se reći da je ipak bio bliži pobedi.
I pored više šansi na jednoj i na drugoj strani na kraju je utakmica završena bez pobednika i bez golova.
Posle ovog remija Kopaonik je, i pored utakmice manje, zadržao drugo mesto iza prvoplasiranog Jedinstva iz Paraćina.

Fudbaleri Kopaonika narednu, odloženu, utakmicu igraju u gostima protiv Sloge iz Ćićevca u sredu 28. oktobra 2015. godine. 

Fotografije pogledajte OVDE(klik)

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Football 265295218
-7 je sada,ali bice do kraja polusezone i -10. Toliko o kvalitetu. poz
| 1 0
đorđević 265816758
0:5?? neozbiljna tvrdnja,teren je stvarno bio loš ali... statistika kaže 11/33 dakle tri po utakmici.zar je logično da u bilo kojoj kombinaciji daju na gostovanju drugoplasiranoj ekipi 5 golova.Igra brojki kaže da su pet golova dali i to na domaćem terenu slabo plasiranoj Moravi i za tu utakmicu skrpljenom timu iz Počekovine.Najbolju priču o ovoj utamici čuo sam iz ustiju korektnog trenera Jedinstva Žabarca koji kaže da je pre početka bio zadovoljan bodom ali kad utakmicu igraš 50-ak minuta sa igračem više i braniš bod onda svi drugi razlozi (pa i teren kažem ja) prestaju da postoje
| 0 0
Football 265830275
Ma ko je bre bio blizi pobedi,nemojte da se lazemo.. Najgori teren u ligi,zivo blato,radujte se neresenom rezultatu jer da je bilo malo trave bilo bi 0-5
| 1 -3