JKBrus Nis090219MAMarinković Adrijana, član JK Brus, osvojila je zlatnu medalju na prvenstvu centralne Srbije dok su Kovačević Pavle i Virijević Jovan osvojili peta mesta u svojim kategorijama.

Na judo prvenstvu centralne Srbije za kadete i kadetkinje kao i starije i mlađe poletarce i poletarke koje je održano u Nišu 09. februara učestvovalo je180 takmičara iz 26 kluba a među njima i JK Brus sa 3 takmičara - Marinković Adrijana, Kovačević Pavle i Virijević Jovan.

JKBrus Nis090219takmicari1

"Ovo je odličan uspeh naših mladih džudista jer se svo troje takmiče u višim kategorijama a biće još bolji kada se Kovačević i Virijević naviknu na borbe u novim kategorijama u koju su odskora prešli. Kada je Andrijana nedavno prešla u višu kategoriju imala je malo lošije plasmane nego pre ali evo sve dolazi na svoje mesto - osvojila je bronzanu medalju na međunarodnom turniru u Igalu i sada zlatnu medalju na prvenstvu centralne Srbije. Upornim treninzima mora se doći do rezultata pa u narednom periodu očekujem da Kovačević Pavle i Virijević Jovan ostvare još bolje rezultate i osvoje medalje na takmičenjima." - rekao je trener Dobrivoje Ivezić.

Na otvaranju takmičenja ispred Judo saveza centralne Srbije uručene su nagrade svim prvacima u regionu a za najuspešniji klub je proglašen Univerzitetski džudo i sambo klub Kinezis iz Niša.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE