Blace TODanisljiveonline

Blace,07.08.2020. Ovogodišnja manifestacija "Dani šljive" u Blacu, 18. po redu, koja je planirana da se održi od 21. do 23. avgusta biće održana uz redukovan program i uz poštovanje odluka i preporuka nadležnih organa u cilju sprečavanja širenja koronavirusa Covid-19. Takođe održaće se i Prva online manifestacija "Dani šljive".

Obaveštavamo vas da je Organizacioni odbor manifestacije „Dani šljive“ doneo odluku (br.II-02-298/2020-2, od 05.08.2020.) da se ove godine, uprkos pandemiji kovid 19, održi 18. po redu manifestacija Dani šljive, uz poštovanje odluka i preporuka nadležnih organa.

Na ovogodišnjoj manifestaciji izostaće muzičko-zabavni program, ali će se nastaviti tradicija izbora najbolje rakije, šljivika, najboljeg mladog poljoprivrednika i najuspešnije žene poljoprivrednika.

Turistička organizacija, kao glavni organizator manifestacije, u okviru promocije šljive i proizvoda od šljive tokom avgusta meseca, održaće i Prvu online manifestaciju „Dani šljive“.

Kako je ova manifestacija privredno-turističkog karaktera, njen primarni cilj je da se istakne značaj i potencijal šljive i proivoda od šljive na domaćem i inostranom tržištu.         

Verujemo da će ovaj način održavanja manifestacije omogućiti ostvarenje našeg zajedničkog cilja. - poručuju iz Turističke organizacije Blace.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 114851334
Bravo! Samo ovaj bruski strucnjak,neznalica,nista ne preduzima.Nije sve u vama poznatoj "manifestaciji" na obali jezera Ćelije - ispijanje gajbe piva i maltretiranje mikrofona.To su vase manifestacije.Tuga.
| 1 -1