Skijalista letnja2021a

Letnja sezona u planinskim centrima Kopaonik i Tornik će početi sredinom juna meseca, tačnije, već od 16.juna počinju sa radom sadržaji na Torniku, a samo nakon jednog dana otvara se sezona i na Kopaoniku, 17.juna.

Posetioce će ove godine na srpskim planinama dočekati izuzetno zanimljivi sadržaji, kao i relaksacija i uživanje u prirodi. Uz prijatne temperature i puno sunca, turisti koji izaberu destinaciju na višoj nadmorskoj visini mogu da sa porodicom i prijateljima uživaju u pešačkim turama, panoramskoj vožnji žičarom ili da se oprobate u avanturističkoj vožnji električnih bicikala ili mountain bike-ova i maountin cartova.

Za one koji žele da ostanu u formi do sledeće zimske sezone, tu je staza za letnje skijanje, a novina ove sezone na Kopaoniku je i gondola Brzeće-Mali Karaman koja će tokom leta raditi za panoramsku vožnju - koko biste iz Brzeća lako došli do centra planine, radiće i žičara Karaman greben.

Skijališta Srbije su pripremila izuzetno zanimljive sadržaje, koji su atraktivni kako za porodice sa decom, tako i za pojedince, pa pružaju mogućnost za idealan odmor. Malo šetnje i uživanje u prirodi, nakon toga ozbiljna doza adrenalina i zatim zabava, a sve to na čistom vazduhu, u prirodi.

Da bi sve ovo upotpunilo idealan odmor, Skijališta Srbije su pripremla i određene pogodnosti tokom celog leta za korišćenje sadržaja i na Tornku i na Kopaoniku. Svi zainteresovani će moći da iskorite popuste od čak 20 posto u određenim terminima tokom leta za sve omiljene planinske aktivnosti.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE