Blace SrecnaSrbija10921a

Blace 12.09.2021. Mirjana Bobić Mojsilović i ekipa emisije Srećna Srbija pre par dana su posetili opštinu Blace i snimali material za emisiju koja će uskoro biti prikazana na PRVA TV.

Mirjanu Bobić Mojsilović I ekipu emisije “Srećna Srbija” ispred opštine Blace dočekala je Ena Popović, koja je goste provela kroz predele opštine, a potom su goste pozdravili i dr Mirjana Bojanić, koja je pričala o Draincu i predstavila svoju knjigu "Toplica u delu Rada Draainca", kao i predsednik opštine Ivan Burgić.

Blace SrecnaSrbija10921b

"Obišli smo i snimali u centru grada, zatim KC "Drainac”, crkvu Uspenja Presvete Bogorodice u Blacu, crkvu Sv Arhangela Gavrila u Vrbovcu, restoran "Naša jarebica”, Drainčevu kuću i gazdinstvo Jovanović u Trbunju, našeg najboljeg harmonikaša Nikolu Kričaka, spomenik Koste Vojinovića u selu Grgure, vinariju Doja, fabriku Ivko... Druženje je bilo fenomenalno, Mirjana Bobić Mojsilović je divna, tako da je bilo zadovoljstvo saradjivati sa njom, kao i sa celom ekipom emisije "Srećna Srbija”." rekla je Ena Popović.

Informacije o terminu prikazivanja emisije biće naknadno prezentovani.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.