BlaceCola

Pevač koji redovno puni dvorane i trgove, nakon najave organizatora Dana šljive da će nastupiti na ovoj manifestaciji, u rekordnom roku, i to unapred,  obezbedio je novi  rekord opštini Blace po posećenosti,  za koncert koji će u Blacu tek održati 20. avgusta 2016. godine.

Zdravko Čolić ulepšaće Dane šljiva mnogim  obožavateljkama i obožavaocima sa prostora čitave eks SFRJ, koji su se potrudili da već obezbede svoje mesto u Blacu, te svakog dana putem profila manifestacije na društvenoj mreži fejsbuk šalju upite kako da dodju u Blace  i uživaju u koncertu svog idola.

„Ulaznice za koncert Zdravka Čolića ne postoje, koncert je besplatan i to je za nas veliki rizik zbog popularnosti koju ima Zdravko Čolić. Sigurni smo da nas sve čeka koncert za pamćenje i da će ovogodišnja manifestacija po mnogo čemu nadmašiti prethodne", poručio je predsednik opštine Blace gospodin Zoran Jozić.

Dani šljive Blace ove godine održavaju se u periodu od 19-21. avgusta a pored Zdravka Čolića, nastupiće Dejan Matić, Atomsko sklonište i drugi  bendovi. U dnevnom delu manifestacije održaće se sajamska izlaganja, naučno stručni skupovi, gastro show, prvenstvo Srbije za izbor zlatne šljivove rakije, izbor za najbolji šljivik i najboljeg mladog poljoprivrednika dok je noćni program predviđen za muzičke koncerte i zabavu.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE