Kopaonik leto

Zbog velikog interesovanja turista, žičara za panormasku vožnju i bob na šinama na Torniku će, pored uobičajenog radnog vremena, raditi i ponedeljkom i utorkom od 10:30 do 17:00 časova. Radno vreme svih letnjih sadržaja je sredom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od 10:30 do 17:00 časova.

Tokom jučerašnjeg dana, u ovom planinskom centru prodato je oko 1600 karata za zabavne sadržaje, čime je oboren rekord u letnjoj sezoni. Posetioci Tornika su juče ostvarili više od 2 hiljade vožnji, što potvrđuje da za ovim centrom vlada veliko interesovanje. Turisti koji provode odmor na Zlatiboru, na pultu Skijališta Srbije kod jezera mogu preuzeti flajer, sa kojim mogu da iskoriste popust od 10 posto. Tokom jučerašnjeg dana više od 125 njih je iskoristilo ovaj popust.

Pored Tornika, radno vreme je prošireno i na Kopaoniku, pa će žičara Pančić za panormasku vožnju i bob na šinama raditi i ponedeljkom, utorkom i sredom od 09:00 do 15:00 časova. Radno vreme svih letnjih sadržaja u ovom centru je od 10:00 do 17:00 časova četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom.
Bob na šinama, tjubing, planinski biciklizam su neki od sadržaja koje ovaj centar nudi i iz godine u godinu privlači sve veći broj turista. Tokom ovog vikenda, posetioci mogu da iskoriste i popust od 20 posto na cenu karata u okviru trećeg Top summer vikenda. Takođe, donosioci vaučera iz akcije „Moja Srbija“ tokom letnje sezone mogu da ostvare popust od 20 posto na cenu karta na zabavne sadržaje.

 

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.