Blace DS2016

Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić u najavi „Dana šljive – Blace 2016“ ističe da su organizatori za sva tri dana manifestacije spremili bogat i raznovrstan programski sadržaj, dobrim delom posvećen poljoprivrednim proizvođačima.

„Ova manifestacija organizuje se pre svega da bismo prezentovali naš kraj i naše potencijale u poljoprivrednoj proizvodnji, tako da će biti veliki broj izlagača, stručnih predavanja… Biće otvorena i laboratorija za ispitivanje kvaliteta zemljišta, koja se nalazi u prostorijama srednje škole u Blacu. Ove godine novina u takmičarskom delu manifestacije jeste i nezvanično prvenstvo Srbije za izbor najbolje zlatne rakije, gde je prijavljen veliki broj takmičara“ - ističe predsednik opštine Blace Zoran Jozić.

Predsednik Jozić ističe da organizatori ove godine na Danima šljive očekuju rekordan broj posetilaca, kojih će  prema očekivanjima u sva tri dana manifestacije biti oko 100.000 .

Dani šljive u Blacu su od 19. do 21. avgusta. Organizatori su sva tri dana manifestacije pripremili celodnevni program koji će u pravom smislu reči doprineti promociji svih privrednih, poljoprivrednih, turističkih i ostalih vrednosti opštine Blace.

Dani šljive - Blace 2016 - PROGRAM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE