U Beogradu se 20. i 21. aprila organizuje specijalizovani dvodnevni trening o internet marketingu i prodaji u tuirizmu.

WebMasterTrening

Naučite za 2 dana intenzivne obuke kako da samostalno kreirate, realizujete i upravljate uspešnim online marketing kampanjama koje će vam doneti veću zaradu u turizmu!

Danas u turizmu postoji termin "Digital Travel Cycle" koji označava celokupnu putanju gosta koju on pređe od trenutka kada je prvi put čuo za vašu ponudu, preko dolaska na sajt, pozivanja telefonom, rezervacije, njegovog dolaska i boravka.

Suština kvalitetnog internet marketinga u turizmu je da osmisli i kreira tu putanju gosta i konvertuje ga od nezainteresovane individue do stalnog gosta koji se zadovoljan vraća i preporučuje našu ponudu.

Mora se postaviti sistem koji će identifikovati svaki korak na toj putanji gosta i koji će ga uvek vraćati na pravi put, ako pokuša da skrene sa istog. To je sistem koji nije usmeren na lajkove statusa i broj poseta na sajtu već broj konkretnih rezervacija.

InternetMarketing

Pored poznavanja suštine turizma i internet marketinga, da biste kreirali svoj prodajni levak i kroz njega uspešno sprovodili sve više i više gostiju potrebno je da imate i dosta tehničkog znanja. Između ostalog, potrebno je da poznajete kreiranje sajtova, osnove HTML-a, oglašavanje na društvenim mrežama, SEO, E-mail marketing, content marketing, kreiranje video snimaka, Google AdWords i Google Analytics i još dosta toga.

Sve ovo zvuči veoma komplikovano ali suštinska znanja koja će vam pomoći da sve ovo primenite na vaš biznis možete dobiti za samo 2 dana!

Priliku da ovo savladate imaćete 20. i 21. aprila 2017. u Beogradu, na intenzivnoj dvodnevnoj obuci u trajanju od 16+ sati.

Učesnici ove obuke imaće priliku da uđu u suštinu internet marketinga u turizmu, nauče da osmisle i kreiraju svoju strategiju i kreiraju online putanju za svoj turistički biznis. Učesnici će se upoznati se svim najbitnijim alatima koji su im potrebni za realizaciju kompletne internet marketing strategije.

Nakon obuke polaznici će biti osposobljeni da sami osmisle i kreiraju svoj prodajni levak i da implementiraju sve potrebne elemente u svakom koraku na online putanji turiste.

Sve ovo obradiće se uz minimum teorije i na konkretnom primeru iz prakse.

Broj učesnika na obuci je ograničen na 30, a popust za rane prijave važi do 10. marta.

Sve dodatne informacije o obuci kao i mogućnost prijave na linku:

Prijava na Master trening (klik)

MasterTrening


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE