Blace etno

U toku naredne nedelje Turistička organizacija Blace organizuje dva stručna predavanja iz oblasti turizma "Funkcija i unapređenje razvoja i promocije seoskog turizma i sprovođenje kategorizacije u domaćoj radinosti" i "Priprema domaćinstva u ruralnim i urbanim sredinama za kategorizaciju smeštaja, prihvat i boravak turista".

Prvo predavanje iz oblasti turizma na temu "Funkcija i unapređenje razvoja i promocije seoskog turizma i sprovođenje kategorizacije u domaćoj radinosti" biće održano u ponedeljak 20. marta 2017. godine u holu Kulturnog Centra "Drainac " sa početkom u 18:00 časova.

Drugo predavanje biće održano u toku Sajma poljoprivrede, u subotu 25. marta 2017. godine, na temu "Priprema domaćinstva u ruralnim i urbanim sredinama za kategorizaciju smeštaja, prihvat i boravak turista" profesora mr Radomira Stojanovića sa početkom u 12:30 časova.

Oba predavanja se organizuju u cilju animacije domaćina da se pored poljoprivrede bave dodatnom delatnošću u svom selu, kao i upoznavanje sa prednostima kategorizacije privatnog smeštaja (kuće, sobe).


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE