Treći Festival manifestacija i destinacija „Beogradski Manifest“, najveći porodični festival u regionu, održan je na Kalemegdanu od 26. do 28. maja. Tokom tri dana festivala posetioci su imali prilike da vide ponudu manifestacija i destinacija u zemlji ali i regionu.

TOOB BG0517 3

Na festivalu je učestvovao veliki broj turističkih organizacija iz Srbije koje su prezentovale i promovisale svoje manifestacije i destinacije za 2017. godinu a TOO Brus je uspešno predstavila svoju turističku ponudu.

TOOB BG0517 1

Beogradski manifest je otvorio potpredsednik Vlade i ministar trgovine turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić koji je u kasnijem obilasku festivala jedan deo vremena proveo na štandu TOOB gde se u razgovoru sa dir. D. Markovićem informisao o turističkim ponudama ali i projektima za razvoj turizma na teritoriji opštine Brus. 

"TOOB je predstavila svoje destinacije a najviše one bazirane na verskom i sportskom turizmu dok smo TOOB BG0517 2kod manifestacija predstavili Predtakmičenje frulaša koje će se ove godine održati u Brzeću, "Dane Koznika" i tradicionalno "Dane Preobraženja u Brusu" i "Zlatne ruke Brusa" koje se održavaju povodom Dana opštine Brus. Drago nam je da je naš štand posetio potpredsednik Vlade i ministar trgovine turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sa kojim smo razgovarali na temu do sada ostvarenih projekata ali i o daljem razvoju turizma u opštini Brus." rekao je Dragoljub Marković, direktor TOOB. 

TOOB BG0517 6

Posetioci Beogradskog manifesta imali su priliku da na jednom mestu vide zanimljive manifestacije i destinacije, ali i da učestvuju u raznim programima. Za najmlađe su bile organizovane pozorišne predstave, kreativne radionice i interaktivne igre.

TOOB BG0517 4

Atrakcije, turizam, kultura, lepota, zdravlje, deca, edukacija, performansi, promocije i degustacije kao programski sadržaji festivala, bili su usklađeni tako  da posetiocima omoguće da svoja interesovanja prate šetajući kroz festival i da na najbolji način iskoriste vreme provedeno sa porodicom i prijateljima.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.