uSrcuKS3
Turistička organizacija grada Kruševca priređuje treći put za redom manifestaciju pod nazivom „U srcu Kruševca“ i to u srcu grada, najstarijoj i omiljenoj pešačkoj zoni Kruševljana, bivšoj „Zakićevoj“ ulici, od 18:00 do 24:00 časa uz sjajan provod, obojen predivnim mirisom zavičajne trpeze.

U saradnji sa ugostiteljima koji godinama posluju u ovoj ulici, privrednicima, hotelijerima, vinarima, umetnicima, kolegama iz turističkih organizacija drugih gradova, organizovaće bogat večernji program.
Posetioci će moći da kupe i degustiraju vina i sireve, suvenire i proizvode iz domaće radinosti dok se njihovi mališani zabavljaju u posebnom kutku za decu koji organizuje igraonica „Bagdalska avlija“.
Predstaviće se „PER LEI Fashion“ modnim defileom kroz pešačku zonu i prikazaće dnevne i večernje modne odevne varijante. Udruženje „Tree House“ organizovaće prodaju polovne dečije opreme i garderobe u gornjem delu pešačke zone.
U cilju najboljeg marketingškog predstavljanja na samoj žurci biće podeljeni vaučeri za odmor i boravak u poznatim turističkim destinacijama Srbije.

KS SambaBrazil

Ceo program upotpuniće atraktivne plesačice u muzičkom programu „Samba Brazil“ iz Novog Sada.
izvor:turizamkrusevac.com


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE