Ski Sea NauticaZG2018

Na sajmu nautike ZAGREB BOAT SHOW 2018 koji se održava u Zagrebu u periodu od 21. do 25. februara 2018. godine možete videti u pavilijonu 10a nove nautičke modele Ski&Sea d.o.o za 2018. - vodene skutere BRP Sea-Doo, vanbrodske motore BRP Evinrude G2, ZODIAC i BWA brodove, podvodne SEASCOOTERE, SEABOB i još mnogo toga.

Lansiranje novih brodova planirano je za februar, jer hrvatski brodograditelji znaju da će ih predstaviti u paviljonima Zagrebačkog sajma brojnim potencijalnim kupcima, od kojih će mnogi odlučiti na kupovinu novog plovila upravo na sajmu.
Nautički sajam u Zagrebu je najposećeniji i najpoznatiji nautički sajam koji tradicionalno okuplja gotovo sve najvažnije brodograditelje i njihove nove modele broda i koji je poznat po širokom spektru nautičkih zaliha, koji u poređenju sa drugim nautičkim sajmovima u Hrvatskoj čini najuticajniji sajam sa najkompletnijom ponudom.
Zajedno sa domaćim proizvođačima brodova, ljubiteljima nautike takođe će biti predstavljeni brodovi starnih proizvođača preko njihovih agenata.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE