sajamTS2015U Trsteniku će od 17. do 19. oktobra 2015. godine biti organizovan četvrti Sajm lova, ribolova i seoskog turizma u organizaciji Lovačkog udruženja “ Trstenik” i Turističke organizacije opštine Trstenik a pod pokroviteljstvom Opštine Trstenik.

U izlagačkom delu predstaviće se proizvođači opreme za lov i ribolov i opreme za uređenje eksterijera ugostiteljskih objekata, predstavnici seoskog i lovnog turizma, lovačka i ribolovačka udruženja, turističke organizacije, turističke agencije, udruženja građana iz oblasti domaće radinosti i starih zanata, srednje škole i fakulteti.

Prateći deo programa činiće stručna predavanja, kulturno-umetnički sadržaji, izložbe fotografija i preparata divljači, radionice i dodela godišnjih priznanja iz oblasti lova.

U cilju budućeg razvoja Sajama lova, ribolova i seoskog turizma u Trsteniku ove godine organizatori su ponudili besplatan izlagački prostor za turističke organizacije i udruženja građana iz oblasti seoskog turizma, starih zanata i domaće radinosti a mogućnost besplatnog predstavljanja imaju i srednje stručne škole i fakulteti.
Krajnji rok za prijavu za učešće na Sajmu lova, ribolova i seoskog turizma u Trsteniku je 15. oktobar 2015. godine.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE