brus logo 200U periodu od 8. do 10. oktobra 2015. godine održaće se 48. po redu Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu na kom će učestvovati više od 250 izlagača iz šest zemalja koje će promovisati banje i klimatske centre u Srbiji, zatim zimsku turističku ponudu Srbije i regiona, kao i novogodišnje aranžmane.

Aktivno učešće na sajmu imaće turističke organizacije gradova i opština koje će predstaviti manifestacije koje organizuju. Biće organizovanai i strukovna okupljanja namenjena zaposlenima u turizmu i ugostiteljstvu. Kao i svake godine na Sajmu, u planu je i organizacija stručnih skupova sa zanimljivim sadržajem koji će biti održani u Kongresnom centu Novosadskog sajma. 

Ovogodišnja Zemlja partner na Sajmu turizma u Novom Sadu je Crna Gora a  prvi put će biti organizovan “Wellness & Spa Fest” u subotu 10. oktobra 2015.

Posetioci Novosadskog sajma, osim Sajma turizma, mogu posetiti i Međunarodni sajam lova, ribolova, sporta (LORIST) koji se održava od 7. do 11. oktobra 2015. kao i Sajam konjarstva i sersana od 8. do 11. oktobra 2015.  

Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova. Ulaznica košta 300 dinara. U subotu 10. oktobra 2015. Na Sajmu će biti organizovan "Porodični dan", kada će cela porodica sa decom do 16 godina moći da poseti Novosadski sajam po ceni jedne ulaznice.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE