Prvi Festival vina i hrane u Blacu – TOP Wine Fest 2019 biće održan u petak 07. juna 2019. godine u hotelu "IN" sa početkom u 13:00 časova.

 TOP Wine Fest je posvećen promociji vina i proizvođača vinove loze iz Srbije i regiona a prvenstveno iz Topličkog okruga, kao i promociji tradicionalnih jela po kojima je poznata Toplica i Srbija.

Učešće za odabrane izlagače je besplatno kao i ulaz za sve posetioce.

Na TOP Wine Fest Blace 2019 predstaviće se Vinarija Doja (Donja Jošanica-Blace), Toplički vinogradi (Gojinovac-Prokuplje) Vinarija Raj (Negotin), Podrum Džervin (Knjaževac), Podrum Braća Rajković (Aleksandrovac), Vinska kuća Minića (Aleksandrovac), Porodična vinarija Aranđelović (Prokuplje), Vinarija Ilić (Nijemčević-Fruška gora), Vinarija "Queen Maria" (Severna Makedonija)... kupinovo vino predstaviće Gazdinstvo Marković (Kuršumlija), Gazdinstvo Simić i Gazdinstvo Nikolić (Blace). Ovu manifestaciju upotpuniće izložbom svojih proizvoda "Jastrebačka priča" i TSN "Vajat" Blace kao i stolarska radionica "God" iz Bačke Palanke.

Festival vina i hrane u Blacu – TOP WINE FEST 2019 koji se održava u hotelu "IN" organizuju Omladinski centar za ekonomski razvoj u saradnji sa partnerima - Udruženjem Agroun, Udruženjem Intermedia i Vinarijom Doja iz Blaca, uz podršku organizacije civilnog društva Proaktiv iz Niša i Opštine Blace.

Prijava izlagača za učešće na prvom TOP vinskom festivalu OVDE

Dobro došli u Blace na prvi TOP Wine Fest!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.