U period od 27.02.2014 - 02.03.2014 u Beogradu će se održati  36. Međunarodni sajam turizma (ITF), 10. Sajam suvenita5. Sajam vina.

Na sajmu turizma svoje ponude će predstaviti turističke agencije, međunarodni tur operatori, vazduhoplovne kompanije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri…

Dok će na 5. Sajamu vina  biti organizovana prezentacija vina i vinskih destilata kao i promocija vinskog turizma. To je prilika da Turistička organizacija opštine Brus prezentuje svoje turističke potencijale.
Direktor TOOB, Zlatko Milenković, povodom 36. SAJMA TURIZMA:


Na 36. Međunarodnom sajmu turizma Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće turističke potencijale, kulturno-istorijsko nasleđe i prirodna bogatstava naše zemlje.

Na štandu TOS veličine 115 kvadratnih metara biće predstavljena turistička ponude Srbije, dok će posebna pažnja biti posvećena promociji Lifestyle Serbia kampanje usmerene ka mladima, kao glavne teme u okviru promotivnih
aktivnosti TOS u 2014.
U okviru ITF Sajma u Beogradu, TOS organizuje jubilarni 10. Sajam suvenira. Na 60 izložbenih pultova turističke organizacije, proizvođači suvenira, udruženja koja se bave očuvanjem i negovanjem starih i umetničkih zanata izložiće proizvode svoga rada.

N.Milković

Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE