Posetili smo juče TC Kopaonik kako bi videli na licu mesta i saznali koje manifestacije i aktivnosti očekuju goste na Kopaoniku u letnjij sezoni. U povratku sa Kopaonika, na lokaciji Jaram gde je u toku izgradnja turisričkog kompleksa Sveti Simeon ugledali smo direktora TO Brus Zlatka Milenkovića.

Zastali smo da ga pozdravimo i da ga upitamo i da se informišemo o budućim turističkim manifestacijama u našoj opštini i regionu.

Otkuda Vi danas na Kopaoniku i na lokaciji Jaram?

- "Upravo se vraćam sa sastanka sa organizatorima manifestacije „Dani borovnice 2013“ koji je održan u vili „Raška“. Evo u povratku sam svratio da vidim kako napreduju radovi na izgradnji „Bruske kuće“ na Jarmu. Zasada sve teče po planu i nadam se da će radovi biti završeni do početka zimske sezone. Ovde planiramo da osnujemo jedan Turistički centar koji bi pružao usluge gostima i posetiocima na Kopaoniku. Pa i usluge smeštaja."

Recite nam šta je dogovoreno na sastanku o organizaciji „Dani borovnice 2013“?

- "Dogovorili smo se o detaljima ovogodišnje manifestacije „Dani borovnice 2013“ koja će biti održana na Kopaoniku od 25.jula do 27.jula 2013. U organizaciji, ove godine, su i Skijališta Srbije.  Opština Brus učestvuje u kulturno- zabavnom delu a učestvovaćemo i u izložbeno takmičarskom delu.

Mogu vam ekskluzivno reći i još jednu informaciju a to je da je planirano gostovanje emisije „Žikina šarenica“ na Kopaoniku, u subotu, 27. jula 2013."

Koji nas još događaji očekuju, u našoj opštini i Rasinskom regionu?

- "U subotu 20.jula na gradskom korzou u Brusu sa početkom u 21:30 biće "Veče muzike" na kom učestvuju mladi i talentovani muzičari iz Brusa. Biće to veoma lep dođađaj. Nadam se da ćete prisustvovati i zabeležiti.

Već 20. Jula u saradnji sa TO Aleksandrovac organizujemo „Rasinski kotlić 2013“ u Boturićima, u „Miloševom konaku“.

Na Kozniku 03. avgusta organizujemo manifestaciju „Koznik – grad vitezova 2013“ sa početkom u 15:00 časova. A 09.avgusta je na Kozniku slikarska kolonija. "Dani Preobraženja" u Brusu se organizuju od 16 do 19. avgusta, ali detaljne informacije o "Danima Preobraženja" drećiću Vam u narednom periodu jer nas očekuje niz sastanaka kako bi se dogovorili o detaljima.

U Ribarskoj banji, 20.jula 2013 učestvujemo na manifestaciji Etno hrana. Brus će predstaviti žene iz Brusa koje sarađuju u sklopu TOOB i Udruženje „Zlatne ruke“ – Živadinka Čajić."

Hvala Vam na ovim obaveštenjima i nadamo se da će sve manifestacije koje ste naveli biti dobro posećene i da će svi biti posetioci biti zadovoljni.

N. Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE