Divac konkursToplicki1120

Blace 03.03.2021. Fondacija Divac nastavlja sa realizacijom aktivnosti na projektu "Podrška zapošljavanju mladih u sektoru voća i povrća u Topličkom okrugu".

U okviru ovog projekta podržane su 4 firme sa teritorije Opštine Blace.

"Iako je situacija sa Kovidom-19 u celoj Srbiji i dalje nestabilna, uspeli smo da održimo 3 online treninga za 10 podržanih firmi i to:
- Poslovno planiranje i učestvovanje u javnim nabavkama
- Uvod u HACCP
- Digitalni marketing i prodaja
Tokom marta i aprila, 10 podržanih firmi će proći kroz individualne konsultacije za unapređenje tehnologije proizvodnje i digitalnog marketinga.
Pored mentorske, firme će dobiti i finansijsku podršku u vrednosti do 5.000 USD za nabavku opreme/dobijanje sertifikata/uvođenje industrijskih standarda/poboljšanje dizajna, brendinga ili pakovanja/unapređenje Sistema upravljanja kvalitetom. Izabrane firme će do kraja maja zaposliti i po jedno mlado lice sa teritorije Topličkog okruga.
Fondacija Divac realizuje projekat uz finansijsku podršku Kraljevine Norveške preko projekta „Norveška za vas - Srbija“, kroz aktivnosti na terenu Kancelarije Ujedinjenih Nacija za projektne usluge UNOPS" - saopšteno je iz Fondacije Ana i Vlade Divac.

izvor:blace.org.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE