SrcemKrozRasinu 0721k

Knjiga “Srcem kroz Rasinu – Hirurgija nelečenih tema” je neobična priča - sažetak je borbe za reke, ali i priča o rađanju ideja, autobiografija jednog dela života doktora Aleksandra Milutinovića i o onome što je video il doživeo i o onome što želi da vidi i u šta veruje.

drAleksandarMilutinovic Pokrep0721

Ovo je društveno angažovana knjiga, priča o opštosti u doba sebičnosti, o širem shvatanju života u vreme izražene uskogrudosti... Delom je posvećena gorućim problemima društva iz autorovog ugla, delom autobiografija nekih delova života samog autora. Knjiga Vam može otvoriti neka drugačija viđenja i podsetiti da ipak niste nemoćni kao čovek u današnjem društvu.

SrcemKrozRasinu 0721a

Ideja samog pisca je da podstakne na dobra dela i da shvatimo da svakidašnja jadikovka, lamentiranje nad turobnom sudbinom i pasivnost nas neće nikud odvesti, te da nam je potrebno da se što pre trgnemo jer kao društvo smo ugrozili sopstveni biološki opstanak a svim tim najvažnijim temama ne poklanja se dovoljno ili ni malo pažnje. Trebalo bi temeljno promeniti način shvatanja sebe, sebe u odnosu na zemlju i to kome smo i čemu sve odgovorni.

U knjizi "Srcem kroz Rasinu - Hirurgija nelečenih tema" nalazi se i prilog "Nikola Tesla - srpski sin", autora Milovana Matića iz Botunje, u kom se obrađuje lik i delo Nikole Tesle (1856-1943) i objašnjen razvojni put sazrevanja i prihvatanja samog Nikole Tesle u srpskom narodu.

Za sve informacije oko poručivanja knjige javite se autoru na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na instagram stranu reke_srbije.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE