Nema više članaka u ovoj kategoriji. Ako se prikazuju potkategorije, one mogu da sadrže članke.

Potkategorije

brusjani na veziNaša želja je da napravimo deo na sajtu gde će biti prisutni svi koji su otišli iz Brusa i okoline, na rad u inostranstvo, na kraće ili duže vreme.

Kategoriju smo nazvli „Brusjani na vezi“, da svi budemo na jednom sajtu i pročitamo gde je ko i šta radi (onoliko koliko trebamo da znamo).

Ima puno ljudi rođenih u Brusu ili vode poreklo iz Brusa, koji rade u inostranstvu i veoma su uspešni. 

Voleli bi da svi oni aktivno učestvuju, koliko mogu, u radu sajta (komentari, tekstovi, ideje ...) i da pokušamo da napravimo uspešan Brus - mesto za rad, život i odmor.

Ako Vas nema na ovom spisku...(klik)

Pridružite se i kontaktirajte nas na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


brusjani na veziNaša želja je da napravimo deo na sajtu gde će biti prisutni svi mladi koji su otišli iz Brusa i okoline, na kraće ili duže vreme.

Kategoriju smo nazvli „Brusjani na vezi“, da svi budemo na jednom sajtu pročitamo gde je ko i šta radi (onoliko koliko trebamo da znamo).

Ova kategorija na sajtu je najviše posvećena mladima (učenicima, studentima...) koji su postigli, i dalje postižu, zavidne rezultate i na koje smo ponosni. Zbog toga želimo da ih predstavimo svima jer oni su deo budućnosti Brusa.

Voleli bi da svi mladi aktivno učestvuju, koliko mogu, u radu sajta (komentari, tekstovi, ideje ...) i da pokušamo da napravimo uspešan Brus - mesto za rad, život i odmor.

Ako Vas nema na ovom spisku...(klik)

Pridružite se i kontaktirajte nas na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE