NS PoljSajam0921

Novi Sad 22.08.2021. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu 2021 održaće se u periodu od 18. do 24. septembra, a u istom periodu biće održani i Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

Posetioci najveće domaće agrarne priredbe imaće priliku da se, od 18. do 24. septembra, pod krovom Novosadskog sajma na 88. međunarodnom poljoprivrednom sajmu upoznaju sa proizvodima i uslugama stranih i domaćih firmi.

Voćari će između ostalog moći da vide opremu za navodnjavanje, protivgradne mreže za voćnjake, vinograde i malinjake, aparate za berbu voća, rezervne delove za vinogradarstvo.

Domaći proizvođači će ponuditi mašine za klanice, aparate za stočnu hranu i mužu, opremu za konjarstvo i govedarstvo.

Predstavnici stranih kompanija će predstaviti mašine za čišćenje i sušenje semena i preradu stočne hrane, aparaturu za klanice i preradu mesa, a neće izostati ni kobasičarski proizvodi i prerađevine od mesa i ribe.

Zemlja partner 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma je Češka Republika, koja je najavila kolektivni nastup kompanija, firmi i saveza sa lepezom dostignuća u oblasti agrara.

Promocije će obuhvatiti biološku zaštitu i stimulatore rasta biljaka. Biće predstavljen savremen uzgoj goveda simentalske i holštajn rase i prikazana kompletna tehnologija za farme svinja, goveda i živinu, kao i proizvodnju i prodaju semena bikova. Biće dostupne i informacije o implementaciji silosa i čeličnih rezervoara, a izlagači će ponuditi i prehrambene proizvode i pivo.

Između ostalih, nastup je najavio Savez uzgajivača hmelja Češke Republike koji zastupa interese njihovih poljoprivrednika, te će posetioci imati priliku da se informišu o dugogodišnjoj tradiciji gajenja te biljke i proizvodnji jednog od najpoznatijih piva na svetu.

U istom vremenskom intervalu, od 18. do 24. septembra, planirano je i održavanje 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije.

Jesenje sajamske priredbe, na Novosadskom sajmu, biće održane uz dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.
izvor i foto:sajam.net


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE