Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta za 2018. godinu na teritoriji opštine Brus kojim su obuhvaćena sva fizička i pravna lica koja ispunjavaju propisane uslove ističe 31. oktobra 2017. godine.

Brus020416 01

Opština Brus je raspisala 01. septembra 2017. godine Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta kojim obaveštava sva fizička i pravna lica:
– vlasnike sistema za navodnjavanje, odvodnjavanje, ribnjaka, poljoprivrednog objekta, staklenika, plastenika i višegodišnjih zasada (voćnjaka i vinograda koji su u rodu) na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini i koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu najmanje tri godine (u daljem tekstu: infrastruktura) i
– vlasnike domaćih životinja, koji su i vlasnici, odnosno zakupci objekata za gajenje tih životinja na teritoriji jedinice lokalne samouprave na kojoj se pravo prečeg zakupa ostvaruje, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statutu najmanje jednu godinu (u daljem tekstu: stočarstvo),
da dostave potrebnu dokumentaciju radi dokazivanja prava prečeg zakupa na poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini na teritoriji opštine Brus za 2018. godinu, do 31. oktobra 2017. godine.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE